Χαμόγελα σκόρπισε η Μυρτώ στον αγώνα της αγαπημένης της ΑΕΚ

Μία από τις πιο χαρούμενες νότες της αναμέτρησης της Κυριακής της ΑΕΚ με τη Λάρισα, ήταν η παρουσία στον αγώνα της Μυρτώς, του κοριτσιού που συγκλόνισε την Ελλάδα το 2012 όταν δέχθηκε επίθεση στην Πάρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η κοπέλα, που δίνει σκληρή μάχη τα τέσσερα αυτά χρόνια για την αποκατάσταση της υγείας της και νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.

myrtwaekΦιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook, “ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!” σημειώνεται.
“Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ήταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!” καταλήγει η ανάρτηση της ΠΑΕ.