Λαζαράτος: Πλήθος παραβάσεων στον διαγωνισμό για τις άδειες

Πλήθος παραβάσεων περιέχει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες όπως υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star Παναγιώτης Λαζαράτος σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι αυτές έχουν καταγραφεί από όλες στις κάμερες παρακολούθησης του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Αφού ανέλυσε το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες οι οποίες ήταν τοποθετημένες στο Κτίριο της Γενικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Λαζαράτος διαπίστωσε ότι όφειλε να παρέμβει άμεσα και αυτεπάγγελτα η εισαγγελική αρχή. Παράλληλα πρόσθεσε πως εστάλη ήδη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οποία αναφέρονται όλα όσα διαδραματίστηκαν -και η στάση του Γ.-Β. Καλογρίτσα και οι μηδενικές προσφορές του Ιβ. Σαββίδη.

Καταλήγοντας, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λαζαράτος τον προέτρεψε να δει το υλικό από τις κάμερες του διαγωνισμού και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη διακοπή του «διαγωνισμού-εκτρώματος», και εκτίμησε ότι κάθε λεπτό που αδρανεί «κάνει κακό και στην ελληνική Δημοκρατία και στην κυβέρνησή του».