Τετ α τετ ανάμεσα σε Κοντομηνά & Καλογρίτσα για τον Alpha - Επαφές με Βαρδινογιάννη & Βρυώνη

Για δεύτερη φορά συναντήθηκαν την Τετάρτη ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς και ο επιχειρηματίας και κάτοχος τηλεοπτικής άδειας, Χρήστος Καλογρίτσας.

Μπορεί οι σημερινές συνομιλίες να μην οδήγησαν σε κάποια τελική συμφωνία, ωστόσο οι δύο επιχειρηματίες είναι πρόθυμοι να αφήσουν πίσω τους τις όποιες διαφορές, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος.

Όπως είναι φυσικό, η κάθε πλευρά διεκδικεί τις περισσότερες μετοχές όπως και τη διαχείριση του νέου τηλεοπτικού σταθμού -εφόσον συμφωνηθεί να γίνει κάτι τέτοιο-, που σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καλογρίτσας θα προσπαθήσει παράλληλα να έρθει σε επαφή με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συνομιλίες που δεν είχαν αίσιο τέλος ήταν εκείνες με τον ιδιοκτήτη του καναλιού “Ε”. Φίλιππο Βρυώνη.

Το γεγονός ότι ο χρόνος για τη δημιουργία των νέων καναλιών είναι περιορισμένος, οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών αδειών θα έρθουν σε επαφές με τους ιδιοκτήτες των καναλιών που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν άδεια, καθώς οι πρώτοι επιθυμούν να διασφαλίσουν υλικοτεχνικές υποδομές και κτιριακές εγκαταστάσεις από τα κανάλια που θα πάψουν να λειτουργούν.

Όσο για εκείνους που έχουν τηλεοπτικό σταθμό αλλά όχι άδεια, μια “συμμαχία” θα ήταν ό,τι καλύτερο ώστε να σωθεί ένα σημαντικό κομμάτι των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.