H Ολλανδέζα, νέα σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι και τόσο "μικρή"

Στις αρχές του 2016, δημοσίευμα του «ΒΗΜΑτοδότη» ανέφερε πως ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας Ολλανδέζας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στη Σκιάθο ο πρώην Πρωθυπουργός γνώρισε την “ώριμη” Ολλανδέζα και γοητεύτηκε από αυτήν.

Είναι γνωστό ότι η Αντα, η πρώην σύζυγος του ζει πλέον μόνη της στο Καστρί ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μετακομίσει  σε παραλιακό σπίτι της Ανατολικής Αττικής.

Από ότι φαίνεται αιτία του χωρισμού δεν είναι ωστόσο η στενή σχέση που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός με τη γυμνάστρια Αρτεμιδα Παπακωνσταντοπούλου-όπως παλιότερα είχε γραφτεί-  αλλά ο έρωτάς του για την επίσης γυμνάστρια Γουέντι Κονέλι. Έναν έρωτα που η Άντα δεν έχει την παραμικρή διάθεση ούτε να χειριστεί αλλά ούτε και να προσπεράσει κάνοντας τα στραβά μάτια.

Ωστόσο, αν και πέρασαν αρκετοί μήνες, το πρόσωπο της γοητευτικής γυναίκας αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μέσω της εφημερίδας «Spirto».

Ονομάζεται Γουέντι Κόνελι, είναι χωρισμένη χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου και έχει δύο παιδιά. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της και είναι γυμνάστρια.

papandreou-1024x809

papandreou-2-1024x792

papandreou-3

Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, ζει μόνιμα στην Ολλανδία, αλλά επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, λόγω του ότι η μια κόρη της ζει στην Σκιάθο.

Στην εφημερίδα αναφέρεται επίσης πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

ImageHandler