Παντελίδης: Αντιφατικά στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση του τροχαίου

Η νέα κατάθεση και τα καινούρια στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη περιπλέκουν ακόμα την υπόθεση.

Από την μια έχουμε την κατάθεση μιας γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με τη Φρόσω Κυριάκου στον «Ευαγγελισμό» και την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία κατάθεση στην αστυνομία φέρνει τα πάνω κάτω και μάλλον λύνει και την απορία που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η μητέρα του τραγουδιστή και μιλούσε για… δικαίωση!

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, στις 5 Ιουνίου η Αθηνά Παντελίδου δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα. Ένα τηλεφώνημα που έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην ψυχολογία της και που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα που της τηλεφώνησε στη μητέρα του Παντελή, είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το τροχαίο, όπου υποστηρίζει ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου!

Η γυναίκα αυτή νοσηλευόταν την ίδια περίοδο με την 21χρονη κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συγγενικό πρόσωπο της Φρόσως να μιλά με κάποιο δικηγόρο και να του λέει ότι οδηγούσε η Φρόσω. Εκείνος να του ανταπαντά πως πρέπει να κάνει ότι δεν θυμάται μέχρι να συνέλθει και το άλλο κορίτσι από την Εντατική για να πουν τα ίδια στην κατάθεση τους.

Κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το αποκλειστικό δημοσίευμα στο parapolitika.gr όπου αποκαλύπτει το πόρισμα ελέγχου DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την καμπίνα του μοιραίου τζιπ.

Συγκεκριμένα δείγματα λήφθησαν τόσο από τον αδικοχαμένο τραγουδιστή όσο και από τις δύο γυναίκες συνεπιβάτες.
Σύμφωνα με το πόρισμα κατόπιν σάρωσης στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού αλλά και καστανέρυθρες κηλίδες από το τιμόνι αλλά και την εσωτερική επιφάνεια της πόρτας του οδηγού, το γενετικό υλικό ταυτίζεται με το γενετικό τύπο STR του θανόντα Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα.

Δύο δημοσιεύματα έρχονται σε αντίθεση την ίδια στιγμή που η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή ψάχνει για δικαίωση…