Ψάχνετε μήπως δουλειά; Η Eurodisney έρχεται στην Αθήνα για να προσλάβει προσωπικο!

“Εκπρόσωποι θα έρθουν για δυο μέρες, στις αρχές Ιανουαρίου!”

Είστε νέοι και ψάχνετε για δουλειά; Μήπως εκτός απο αυτό λατρεύετε τους ήρωες της Disney αλλά και το πανέμορφο Παρίσι; Αν ναι, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι της Eurodisney στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 όπου θα κάνουν μια λεπτομερέστατη παρουσίαση της επιχείρησής του ενώ παράλληλα θα αναζητήσουν προσωπικό που θα θέλει να εργαστεί στο πάρκο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι ειδικότητες που αναζητούν είναι συγκεκριμένες, όπως σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.
Αν βέβαια έχετε και ανώτατες σπουδές έχετε στο νου σας ότι παρέχονται και θέσεις εργασίας στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και εορτές Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Ας σημειωθεί ότι στην αρχή κάθε συμβολαίου παρέχεται η απαραίτητη εκπαίδευση για όλες τις θέσεις, ενώ θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Δεν έχετε παρά να σπεύσετε να δηλώσετε συμμετοχή και ποιος ξέρει μπορεί να είστε ένας απο αυτούς που θα προσληφθούν και θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στον χώρο εργασίας τους, τους αγαπημένους σε όλους μας Μίνι και Μίκι αλλά και άλλους διάσημους ήρωες!