Νέα πρόσκληση για συλλογή υπογραφών για την παραμονή της Ζωής στην Προεδρεία της Βουλής

Σε νέο ψήφισμα για την παραμονή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προεδρεία της Βουλής καλεί η νεότευκτη ιστοσελίδα – facebook που εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες και καλούσε τους πολίτες να ψηφίσουν υπέρ της κατάργησης των βουλευτικών προνομίων.

Η συγκεκριμένη δράση είχε γίνει γνωστή από αναρτήσεις του κ. Απόστολου Μαντή, συζύγου της κ. Κωνσταντοπούλου, που προέτρεπε τους διαδικτυακούς του φίλους να συλλέξουν όσες περισσότερες υπογραφές μπορούν για την κατάργηση των βουλευτικών ΙΧ, την μείωση της αποζημίωσης, την κατάργηση των αποζημιώσεων κ.α. Ο ίδιος μάλιστα άφηνε να εννοηθεί ότι συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του «κινήματος» και την προώθηση των απόψεών του.

Όμως, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις οι αρμόδιοι θεώρησαν πως πρέπει να κινηθούν υποστηρικτικά για την Πρόεδρο της Βουλής ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο facebook και πάνω από το link όπου συλλέγουν υπογραφές για την κατάργηση των «χρυσών» βουλευτικών προνομίων ανάρτησαν νέα πρόσκληση για συλλογή υπογραφών προκειμένου – όπως αναφέρουν – : «Να παραμείνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Βουλής: Ψηφίζουμε ενάντια στην πρόταση μομφής».

zoi