Χιλιάδες κόσμου στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το απόγευμα της Παρασκευής το Καλλιμάρμαρο όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επιτροπής που συντονίζει την καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ. Χαιρετισμό απηύθυναν πολλές προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν το ΝΑΙ, όπως Γ. Πατούλης, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, ενώ τα κυρίαρχα συνθήματα ήταν «Ελλάδα, Ευρώπη, Δημοκρατία» και «Μένουμε Ευρώπη». Επίσης, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους φώναζαν «Παραιτηθείτε» απευθυνόμενοι προς την κυβέρνηση.

Στη σελίδα τους στο Facebook οι επικεφαλής της κίνησης, που απηύθυναν πρόσκληση μέσω του κοινωνικού δικτύου,  αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε τις φωνές μας, κρατάμε τη χώρα ζωντανή. Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο Ευρώ. #GRinEuro #MenoumeEvropi #NaiStinEllada #Nai».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Κίνημα λαού απόψε. Το ΝΑΙ που ξεσηκώνει τους Έλληνες, το ΝΑΙ που ενώνει τη χώρα, το ΝΑΙ που λυτρώνει την Ελλάδα!»