Κυριακάτικο απόγευμα με Cachivache στα Εξάρχεια

Χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι  και αγάπη και μια χαρούμενη, μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σας περιμένουν αύριο Κυριακή, στην οδό Τζαβέλλα στα Εξάρχεια.

Cachivache στα ισπανικά είναι τα αντικείμενα που μας ξυπνάνε μνήμες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και παρόλο που δεν τα χρησιμοποιούμε πια τα έχουμε καλά φυλαγμένα έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Από τις 4 το μεσημέρι και μετά στον πεζόδρομο της Τζαβέλλα σας περιμένουν αντικείμενα -και όχι μόνο- φτιαγμένα με μεράκι. Στις 6.30 η παρέα μεγαλώνει, μαζί μας το CIRKO CACHIVACHE σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους αλλά και εναλλακτικούς με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο. H παράσταση είναι με ελεύθερη συνεισφορά στο καπέλο.

http://cirkocachivache.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/cirko.cachivache

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε (είναι εντελώς ελεύθερο), παρακαλείστε να φέρετε τον πάγκο σας (ή το τραπεζάκι σας, το σκαμπουδάκι σας κ.λπ.) και κάποιο φωτισμό γιατί το τραβάμε μέχρι αργά συνήθως.