Έκθεση έργων decoupage και χειροτεχνίας στον Πειραιά!

Οι εκθέσεις χειροποίητων αντικειμένων – ιδιαίτερα κοσμημάτων – είναι συνηθισμένες τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να εκφραστούν με αυτό τον τρόπο. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ένα κατάστημα που διαθέτει υλικά χειροτεχνίας και διοργανώνει σεμινάρια διαφόρων τεχνικών κατασκευής αντικειμένων – μεταξύ των οποίων το Powertext, το υγρό γυαλί και φυσικά το decoupage –  διοργανώνει μια έκθεση για τους μαθητές και πελάτες του.

“Η έκθεση έχει σκοπό να φέρει ευρύτερο κομμάτι του κοινού σε επαφή με το χειροποίητο αντικείμενο, αλλά και να δείξει τη δουλειά που κάνουμε στα σεμινάρια”, σημειώνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος konstantinart, που διοργανώνει την έκθεση, Κωνσταντίνα Κυρανάκου. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε επιλέχθηκε και η αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου και όχι το κατάστημα που θα δημιουργούσε την αίσθηση μιας πιο “ιδιωτικής συνάντησης.

“Θέλαμε επίσης να δείξουμε ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές με τους πελάτες μας” συνεχίζει. “Το αντίθετο. Με αυτή την έκθεση λέμε ένα “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που μας έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους και τους δίνουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους”.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν χειροποίητα έργα, να ανταλλάξουν ιδέες, ακόμη και να αγοράσουν, αν το επιθυμούν. Η έκθεση θα είναι ανοικτή Σάββατο 23/05 10:00-20:00 και Κυριακή 10:00-18:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το Σάββατο στις 18:00 η η κ. Κυρανάκου θα προχωρήσει σε μία ενημέρωση για τις τεχνικές που διδάσκονται στα σεμινάρια.

Αίθουσα Πειραϊκού Συνδέσμου (“Π.Χαραλαμποπούλου”, 4ος όροφος), Καραϊσκου 104, Πλ. Κοραή, Πειραιάς.

κονσταντιναρτ