Στη Φρανκφούρτη την Τρίτη ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προσκεκλημένος της IMEX

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα βρίσκεται αύριο Τρίτη, 19 Μαΐου, στην πόλη της Φρανκφούρτης, προσκεκλημένος της IMEX (Worldwide Exhibition Incentive Travel Meetings & Events), προκειμένου να συμμετάσχει στο πάνελ του «Politicians Forum» που διοργανώνεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης Διεθνούς Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισμού, «IMEX 2015».

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης IMEX 2015 στη γερμανική πόλη, θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα ευρήματα της ετήσιας έκθεσης του International Congress & Convention Association (ICCA) για την παγκόσμια αγορά, σύμφωνα με τα οποία η Αθήνα εμφανίζει θεαματική άνοδο στη διεθνή κατάταξη διοργάνωσης συνεδρίων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, από κοινού με διεθνείς πολιτικές προσωπικότητες και εκπροσώπους επιχειρήσεων θα ανταλλάξει εμπειρίες και τεχνογνωσία για την προώθηση βέλτιστων πρακτικών αύξησης του συνεδριακού τουρισμού.

Το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων θα μετάσχει στην «IMEX 2015», σε ειδικό χώρο στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.