Τον Ανδρέα επικαλείται το ΠΑΣΟΚ – Επίθεση στους 38 γαλάζιους βουλευτές για το Ολοκαύτωμα

pasok

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. “Η Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο αναγνωρίσθηκε από τη Βουλή, κατόπιν πρωτοβουλίας του Ανδρέα Παπανδρέου”, υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των 38 γαλάζιων βουλευτών στους οποίους και καταλογίζει “ψευτοηρωισμούς”.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με το ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει ότι “η Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο αναγνωρίσθηκε από τη Βουλή, κατόπιν πρωτοβουλίας του Ανδρέα Παπανδρέου”, απαντώντας ουσιαστικά στην επιστολή των 38 γαλάζιων βουλευτών προς τον πρωθυπουργό με την οποία ζητούσαν να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα όχι μόνο η άρνηση του Ολοκαυτώματος αλλά και η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, των Μικρασιατών και των Αρμενίων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://7imeres.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5/