Υπό τις οδηγίες του Καπουτζίδη θα προπονείται η «Εθνική Ελλάδος» από τον Νοέμβριο

kapoutz Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία να ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, αλλά η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη τώρα κάνει ζέσταμα για να πατήσει τηλεοπτικό χορτάρι. Οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του δημοφιλούς σεναριογράφου και ηθοποιού, που θα προβληθεί από τη συχνότητα του Mega τη νέα σεζόν, έχουν μπει πια στην τελική ευθεία.
Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Αύγουστο, το πιθανότερο μετά τα μισά του μήνα, μια και το πρώτο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά, το καστ έχει ήδη κλείσει και εκτός από τον Γιώργο Καπουτζίδη θα περιλαμβάνει επίσης τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τη συμμετοχή και της Κάτιας Δανδουλάκη στην παραγωγή, τελικά δεν ευοδώθηκε η συνεργασία.
Διαβάστε τη συνέχεια στο:
http://www.tanea.gr/news/culture/article/5143117/ypo-tis-odhgies-toy-kapoytzidh-tha-proponeitai-h-ethnikh-ellados-apo-ton-noembrio/