Τσίπρας: Θα επαναφέρουμε τη ΔΕΗ σε δημόσιο έλεγχο

Κατσέλη, Τζάκρη, Βουδούρης, Παραστατίδης και… Ραχήλ έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα – «Η ευρεία κοινωνική πλειοψηφία χτίζεται βήμα-βήμα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

του Άγγελου Κωβαίου

tsipras Την πρώτη τους θετική ανταπόκριση στο πολιτικό κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα για τον σχηματισμό ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που υπερβαίνει τα όρια του ΣΥΡΙΖΑ, εκδήλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης, βουλευτές, συνδικαλιστικά στελέχη και πρώην υπουργοί, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
Το «παρών» στην εκδήλωση αυτή στο ξενοδοχείο Τιτάνια, έδωσαν κατά κύριο λόγο στελέχη προερχόμενα από το ΠαΣοΚ, δευτερευόντως ανένταχτοι από τον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς και της οικολογίας και ελάχιστοι από τον χώρο της … δεξιάς.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Τσίπρα παράστησαν οι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης (Κοινωνία Πρώτα), Θεοδώρα Τζάκρη, η πρώην υπουργός, επικεφαλής της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, οι εκπρόπσωποι της Αριστερής Προοπτικής, Α. Νεφελούδης και Στ. Μπαγιώργος, ο συντονιστής των Οικολόγων Πρασίνων, Ι. Τσιρώνης, ο πρώην βουλευτής Χρ. Κοκκινοβασίλης, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ, Ν. Μαρκάτος, συνδικαλιστές όπως οι Ν. Φωτόπουλος και Π. Καλφαγιάννης, κ.ά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=609901