Γεωργιάδης: «Τεμπέλης και ανεπάγγελτος ο Τσίπρας, δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο»

Γεωργιάδης: «Τεμπέλης και ανεπάγγελτος ο Τσίπρας, δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με οξείς μάλιστα χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο MEGA ο Αδ. Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τη δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκατάσταση του βασικού μισθού, και εκεί… εξερράγη:

«Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στην ζωή τους. Οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν την επόμενη ημέρα», προειδοποίησε ο Αδ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Γιάννη Μπαλάφα, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν επίσης παρών στο πάνελ. Τότε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Εσείς πουλάγατε βιβλία και εγώ έχω δουλέψει στα γιαπιά».

Και στη συνέχεια ο Αδ. Γεωργιάδης επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο».

Ο υπουργός Υγείας πάντως παραδέχτηκε πως αν το άθροισμα των ψήφων ΝΔ και Ελιάς στις ευρωεκλογές είναι χαμηλότερο του ΣΥΡΙΖΑ «θα υπάρξει πρόβλημα για την κυβέρνηση».

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5121178/gewrgiadhs-tempelhs-kai-anepaggeltos-o-tsipras-den-exei-dioikhsei-oyte-periptero/