Ρανιέρι: Οι ευθύνες του για την ήττα και τα «ηλίθια» γκολ της άμυνας

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της Ελλάδας από τη Β. Ιρλανδία ο Ιταλός

του Δημήτρη Μώρου

ranieri Την ευθύνη της ήττας από τη Β. Ιρλανδία ανέλαβε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος παράλληλα εξέφρασε παράπονα για την απόδοση των διεθνών μας χαρακτηρίζοντας τα γκολ που δεχτήκαμε «ηλίθια»!

«Το πρόβλημα μας ήταν τα σημεία που δεχθήκαμε τα γκολ. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Οταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να έχεις παίκτες που να παίζουν καλά στο ένας εναντίον ενός. Μόνο ο Τοροσίδης προσπάθησε να το κάνει σήμερα και να σπάσει τη γραμμή του αντιπάλου», επεσήμανε ο κ. Ρανιέρι.

Ο ιταλός κόουτς αναφέρθηκε στο δίδυμο στην επίθεση Μήτρογλου-Αθανασιάδη και στην αποτυχία της Εθνικής στα μέχρι τώρα παιχνίδια: «Ο βαθμολογικός πίνακας πάντα λέει την αλήθεια. Εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Ηθελα να σπάσουμε την άμυνά τους για αυτό έβαλα τους Αθανασιάδη, Μήτρογλου. Δεν τα καταφέραμε, δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλω. Δεν έκαναν τις προσπάθειες που έπρεπε οι μέσοι μας, δεχθήκαμε δυο ηλίθια γκολ κι αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα.

»Κάθε παιχνίδι είναι καθρέπτης του τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Παίξαμε καλά ατομικά αλλά όχι ομαδικά. Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή. Αυτός πρέπει να βρει τη λύση, θα προσπαθήσω να βρω τις λύσεις και μόλις τα καταφέρω θα είμαι πολύ καλά. Πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Τίποτα δεν έχει κριθεί, πρέπει να αντιδράσουμε τώρα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5169658/o-ranieri-anelabe-thn-eythynh-ths-httas-ths-elladas-apo-th-b-irlandia/