Πρώτο ραντεβού τρόικα-Χαρδούβελη – Τετ-α-τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στον απόηχο της Χαλκιδικής

troika Τις κόκκινες γραμμές ενόψει της πέμπτης κρίσιμης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας χαράζει η κυβέρνηση την ώρα που οι δανειστές βρίσκονται στην Αθήνα για το νέο μαραθώνιο διαπραγματεύσεων.Ασφαλιστικό,ομαδικές απολύσεις, συνδικαλιστικός νόμος και κόκκινα δάνεια τα “καυτά” ζητήματα.

Τα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μπαίνουν από σήμερα Τρίτη στην ατζέντα των κρίσιμων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα για την πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος ενώ παράλληλα συνάντηση θα έχουν Σαμαράς-Βενιζέλος για να οριστικοποιηθεί η γραμμή της διαπραγμάτευσης με φόντο την ψυχρή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι “δημοκρατική παράταξη είναι η ΝΔ” και τα πυρά που εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του κ. Καρύδη ότι ο “Σαμαράς έκανε unfair” και ότι τα “Ζάππεια δεν ξεχνιούνται”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.7imeres.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CF%87/