Τιμητική βραδιά από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

timitiki teiΈνα διήμερο αφιερωμένο στο παρόν και το μέλλον της Επτανησιακής λογοτεχνίας που οργάνωσε στην Κεφαλονιά το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων  ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την απονομή επιτηβέννιων επαίνων σε τέσσερις επτανήσιους οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραμονή και λειτουργία του ΤΕΙ.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Παρθένης” στη Πεσσάδα. Από πλευράς Λευκάδας τιμήθηκε ο καθηγητής, Σπύρος Φλογαϊτης ο οποίος γι αυτή την τιμή που του έγινε τόνισε: ” Το ΤΕΙ πέρασε μια μεγάλη κρίση. Μια κρίση ύπαρξης. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρουμε την κρίση αυτή σαν μια νέα αρχή και να σκεφτούμε πως δεν θα ξαναπεράσει κρίση. Και δεν θα περάσει μόνο δια της αναπτύξεως και την επένδυση νέων ιδεών.”.Να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν επίσης ο πρώην υπουργός , Γεράσιμος Αρσένης και οι καθηγητές  Βώρος και  Μεταξάς.

http://www.lefkadapress.gr/protoselida/item/6879-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%B9