Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του 38χρονου Πορτογάλου τεχνικού.

Ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον συμπατριώτη του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος «μετακόμισε» στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Σίλβα θα παρουσιαστεί επίσημα στα ΜΜΕ την Πέμπτη 9 Ιουλίου, ενώ αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στην Ελλάδα και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, στον Πειραιά. Αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες υπέγραψε το συμβόλαιό του, η χρονική διάρκεια του οποίου δεν ανακοινώθηκε αλλά εικάζεται ότι θα είναι διετές με οψιόν ανανέωσης.

Ακολούθως επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου τον περίμεναν και τον καλωσόρισαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, τα μέλη της Εκτελεστικής ΕπιτροπήςΓιάννης Βρέντζος, Μιχάλης Κουντούρης και ο τεχνικός διευθυντής, Γρηγόρης Γεωργάτος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα».