Σοκ στην Κρήτη: Ξυλοδαρμός γονέων σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο

Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού ανάμεσα σε δύο γονείς, σημειώθηκε την Πέμπτη σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα το περιστατικό κατά το οποίο ένας 42χρονος πατέρας γρονθοκόπησε έναν 43χρονο επίσης πατέρα μαθητή,διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια του δημοτικού ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του 42χρονου, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο.

Τότε ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος μετά από λογομαχία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν όμως εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει εκείνος αντέδρασε και τότε ο 43χρονος πατέρας ενός άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Ο 42χρονος του είπε να κάνει στην άκρη, και όταν του αρνήθηκε άρχισε να τον γρονθοκοπεί ασταμάτητα.

Ο 43χρονος κάλεσε τις Αρχές, με τον δράστη να εξαφανίζεται και να αναζητείται ακόμη από την αστυνομία. Μάλιστα σημειώνεται πως ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο άγριος, που η ιατροδικαστική εξέταση που του έγινε έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο αλλά και το σώμα του.

Με πληροφορίες από cretapost.gr