Βία ανηλίκων: Σοκ με ξυλοδαρμό 10χρονης σε δημοτικό στην Νίκαια - Τι καταγγέλλει η μητέρα

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα 10χρονης μαθήτριας που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

«Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 10/10 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο προαύλιο του σχολείου, όταν τέσσερις μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού ηλικίας 10 ετών επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης που βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο» στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιό λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δάσκαλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κορης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολέιο. Πάντως υπάρχουν αναφορές πως η μητέρα του θύματος ενημερώθηκε από το σχολείο, ωστόσο εκείνη, στην κάμερα του ΑΝΤ1 το διέψευσε κατηγορηματικά.