Γλυφάδα: Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης - «Πεδίο μάχης» το TikTok

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδες ανηλίκων έχουν ανοίξει βεντέτα με τις τρεις κοπέλες που χτύπησαν το κορίτσι, αναζητώντας, παράλληλα, όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επίθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ηκατάσταση τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.

Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση. Παράλληλα, δεσπόζει το ρατσιστικό στοιχείο ως προς τις απειλές προς τα συγκεκριμένα κορίτσια.

Μάλιστα, κάποιοι από τους αυτόκλητους «τιμωρούς» του Tik Tok διακινούν ένα βίντεο με σκηνές ωμής βίας με θύμα μια ανήλικη υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια από τις τρεις δράστιδες της Γλυφάδας.

Την ίδια ώρα, αρκετοί μαθητές κανονίζουν μέσα από τα social media ραντεβού για σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο του ενός κοριτσιού με πρόθεση να «πάρουν το αίμα τους πίσω»…

«…πως νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;», αναφέρουν δύο ανήλικοι σε ένα από τα δεκάδες ανησυχητικά βίντεο που κυκλοφορούν στο Tik Tok.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα, ΕΡΤ