Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Τα νεότερα για την υγεία της

Μετα από 40 ώρες νοσηλείας εκδόθηκε νέο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο τονίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα –η οποία κατέρρευσε σε ζωντανή εμφάνιση στο Ηρώδειο και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία – είναι σε σταθερή και κρίσιμη κατάσταση.

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί: Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος», αναφέρεται αναλυτικά.

Μαρινέλλα: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη» φέρεται να είπε – Οι νεότερες πληροφορίες για την υγεία της

«Η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες (Πέμπτη) το μεσημέρι από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Η ίδια μάλιστα έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον της ενώ φαίνεται ότι τα πρώτα της λόγια ήταν «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» γύρισε και είπε στην κόρη της ότι «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» ενώ σιγοτραγουδάει κάποια τραγούδια της.

Αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η Μαρινέλλα επικοινωνεί. Έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα. Είναι σοβαρή η κατάσταση; ναι είναι πολύ σοβαρή. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί; Ναι. Προ χθες το βράδυ οι γιατροί μάζεψαν την οικογένεια της, τα πράγματα ήταν τρομακτικά δύσκολα προχθές, τους είχαν προετοιμάσει ακόμα και για το μοιραίο. Η Μαρινέλλα όμως που είναι ένας μαχητής, ανέτρεψε την κατάσταση μέσα στο ίδιο βράδυ. Στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα, οι γιατροί λένε ότι η καρδιά της είναι σαν καρδιά 50χρονης.

Χθες είδε πολλές φορές την κόρη της την Τζωρτζίνα. Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει. Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της, με χιούμορ “Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα”. Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τη βλέπει. Είναι η μόνη που βλέπει. Της ψέλλισε μάλιστα και κάποια λόγια τραγουδιών. Η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση, δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Μάχεται με χιούμορ».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Ελεύθερος Τύπος