Σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Χάντμπολ

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ ανδρών, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/3 (15:00) στην Πυλαία, παρουσία εκπροσώπων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, της ΟΧΕ και των δύο φιναλίστ.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 1.800 εισιτήρια, ακόμη 1.000 θα διατεθούν από την Ομοσπονδία, ενώ θα εκδοθούν και 500 προσκλήσεις για τους επίσημους.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θόδωρος Τυριακίδης, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Νίκος Ζησιμόπουλος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκη, Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Μάλαμας, και ο Διοικητής ΔΑΕΘ, Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Βακρινός.

Την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Κώστας Σπυρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας, Δημήτρης Σταυρακάκης, και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Βιολιτζής και Άγγελος Μαυρίδης, ενώ από πλευράς ομάδων παρέστησαν οι κ.κ. Πετρίδης, Χασεκίδης (ΠΑΟΚ), Βρακόπουλος, Παλάγκος (ΑΕΚ).