“Ζήσε Περισσότερα”

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει στη Λίμνη Πλαστήρα το Διεθνές event Off Road Tριάθλου στην Ελλάδα. Η Οργανωτική Επιτροπή του XTERRA Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας,το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, συνδιοργανώνουν το 3ο XTERRA Greece Championship στη Λίμνη Πλαστήρα στις 20 Ιουνίου 2015.

Ο κύριος αγώνας, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, περιλαμβάνει 1500m κολύμβηση, 30km ποδηλασία με mountain bike και 10km τρέξιμο.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και αγώνας XTERRA Sprint, που περιλαμβάνει 750m κολύμβηση, 15km ποδηλασία με mountain bike και 5km τρέξιμο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε λιγότερο προπονημένους ή αρχάριους αθλητές να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του αγωνίσματος.

Παράλληλα, για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon στη χώρα μας σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Το σύνθημα του XTERRA είναι “Ζήσε Περισσότερα” (Live More), ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να εξερευνήσουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν!

Περισσότερες πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.xterragreece.com