Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τρομερή ανατροπή και διπλό για την Ένωση – Ντου οπαδών στο γήπεδο (φωτός & βίντεο)

Η ΑΕΚ με μεγάλη ανατροπή που πέτυχε μέσα στο Καραϊσκάκη, πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, στο μεγάλο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Super League, με αποτέλεσμα οπαδοί των «ερυθρολεύκων» να μπουκάρουν στο γήπεδο και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά.

Αν και η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο 81′ από το γκολ του Ανσαριφάρντ, η Ένωση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87′ με τον Τσιγκρίνσκι και στο 94′ με την «χρυσή» αλλαγή του Χιμένεθ, τον Γιώργο Γιακουμάκη, να φέρνει τα πάνω κάτω στον αγώνα. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός, λόγω αποβολής του Μποτία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι παίρνει μία εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται τρίτος, στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (46 έναντι 42), ενώ η ΑΕΚ με την τεράστια νίκη της πλησίασε στο -2 από την κορυφή.

Σοβαρά επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πετούσαν καδρόνια καρέκλες φωτοβολίδες και καπνογόνα. Άμεση ήταν η επέμβαση των ΜΑΤ όπου με τη χρήση χημικών περιόρισαν τα επεισόδια και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να «κλείσουν» την είσοδο για τα αποδυτήρια.

Το ντέρμπι είχε πολύ ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες ευκαιρίες. Τίποτα δεν έδειχνε ότι το φινάλε θα είναι τόσο ανατρεπτικό, με τον Ολυμπιακό να προηγείται και να βλέπει μέσα σε λίγα λεπτά τη νίκη να ξεφεύγει μέσα από τα χέρια του και να μεταμορφώνεται σε ήττα! Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν πάρα πολλές, παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου, ενώ η ΑΕΚ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια: