Xολιγουντιανό ζευγάρι διοργάνωσε έρανο για την Χίλαρι Κλίντον

Τα μεγάλα ονόματα από τη βιομηχανία του θεάματος έχουν δείξει την προτίμηση τους και έχουν – σχεδόν πλειοψηφικά – πάρει θέση.

Αν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ψήφιζαν μόνο οι καλλιτέχνες και οι διασημότητες της Αμερικής τότε η επικράτηση της Χίλαρι Κλίντον θα ήταν μάλλον δεδομένη.

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγός του, Τζέσικα Μπίελ διοργάνωσαν μια εκδήλωση-έρανο με τίτλο «Hillary Victory Fund» στο σπίτι τους προς τιμήν της Κλίντον, στην οποία έδωσαν το «παρών» εκτός από το επίτιμο πρόσωπο και διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και ο Τζέιμι Φοξ.

Mandatory Credit: Photo by Billy Farrell/BFA/REX/Shutterstock (5738827ae) Jessica Biel, Justin Timberlake VANITY FAIR OSCAR PARTY : 2016, Beverly Hills, CA - 28 Feb 2016
Οι οικοδεσπότες μάλιστα δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν στον προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram μια σειρά αστείων φωτογραφιών με την Χίλαρι Κλίντον, την συνόδευσαν με τη λεζάντα: «Κοιτάξτε ποιος ήρθε για μεσημεριανό φαγητό» και το χαρακτηριστικό hashtag των υποστηρικτών της Κλίντον #imwithher.

3786730F00000578-3755303-image-a-33_1471985370663

Θυμίζουμε, ωστόσο, πως αρχικά είχε αναλάβει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την διοργάνωση του εράνου, αλλά λόγω πιεσμένου προγράμματος δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας, δίνοντας τη σκυτάλη στο ζεύγος Τίμπερλεϊκ.

Πολλοί είναι ακόμα οι celebrities που έχουν εκφράσει την υποστήριξη τους προς την Κλίντον, συμπεριλαμβανομένων των Μέριλ Στριπ, Κέιτι Πέρι, Κιμ Καρντάσιαν, Έβα Λονγκόρια.