Ξεκινά την Πέμπτη η ανανεωμένη 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Μάιος χωρίς την καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών δεν έχει υπάρξει εδώ και δεκαετίες. Φέτος, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς επιστρέφει για 62η φορά με ελεύθερη είσοδο και κατά τα πρωινά των καθημερινών, αλλά και ένα πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και ψυχαγωγικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Το  συμβολικό εισιτήριο του 1,5 ευρώ θα παραμείνει για τις ώρες 15.00 με 22.00 τις καθημερινές και 10.00 με 22.00 τα Σαββατοκύριακα.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλίες για την ανθοκομία, τον κόσμο της φύσης και της υγιεινής διατροφής, την ιστορία της Κηφισιάς, διαδραστικά εργαστήρια, ψυχαχωγικά και θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, χορωδιακά και χορευτικά σχήματα, βραδιά ποίησης, ασκήσεις διαλογισμού, σκάκι για παιδιά, αφήγηση παραμυθιών και άλλα πολλά.

62i AEK KTX FINAL 24.5x33 outΠαράλληλα, στην διεύθυνση: http://kifissiaflowershow.gr/photo-contest/ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Ανθοκομικής Έκθεσης Ομορφότερου Κήπου & Μπαλκονιού.


62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

5-22 Μαΐου 2016

Άλσος Κηφισιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος”

http://kifissiaflowershow.gr/