Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο για το τέλειο εορταστικό μενού!

Εξελίξτε τις μαγειρικές σας γνώσεις και παρουσιάστε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δείπνο φέτος στις γιορτές, παρακολουθώντας ένα σεμινάριο-γευστική δοκιμή υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Αν φέτος θέλετε να εκπλήξετε γευστικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το χριστουγεννιάτικο γεύμα σας, το σεμινάριο «Οι Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής σε Εορταστικό Μενού» θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε την Τρίτη 08/12, 10.00–18.00.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα εφαρμοστούν σύγχρονες τεχνικές σε πιάτα που αφορούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, από τον πασίγνωστο και καταξιωμένο σεφ στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και επί τρία χρόνια κατόχου αστεριού Michelin, Αστέριου Κουστούδη.

Ο σεφ θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τα μυστικά που τον καθιέρωσαν στην κορυφή της ελληνικής γαστρονομίας, ενώ οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και περιλαμβάνουν:

  • Παραδοσιακή γαλοπούλα, μαγειρεμένη με δύο τρόπους
  • Σολομός “en croute” παντζάρια και εσπεριδοειδή
  • Φιλέτο μόσχου, ραγού μανιταριών με κάστανα και γλάσο από κόκκινο κρασί
  • Σούπα σελινόριζα με κινόα και σταφύλι
  • Σοκολάτα γάλακτος με μανταρίνι σαφράν και “pain d’epices”

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και απογειώστε το εορταστικό σας τραπέζι με το ιδανικό, χριστουγεννιάτικο σεμινάριο

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Πατησίων 125, 210 8834017, Τρίτη 8/12, 10.00-18.00, www.iek-akmi.edu.gr, www.facebook.com/iekAKMIedu

Πηγή: clickatlife.gr