«Θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, όσοι δεν θέλουν, ας μη σώσουν»...

«Θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, όσοι δεν θέλουν, ας μη σώσουν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη σημερινή, πρωινή του επίσκεψη στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα.

«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μάς λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, όσοι δεν θέλουν, ας μη σώσουν», σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι αυτό που θέλει για κάθε Έλληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».

«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, και τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» δήλωσε δε χαριτολογώντας απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης.