Ν. Δένδιας: Συνεργασία τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει με τη ΝΔ

Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου δεν υπάρχει καν διαχωρισμός μετανάστη-πρόσφυγα, δήλωσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM υπερασπίστηκε τις δικές του ενέργειες ως πρώην αρμόδιου Υπουργού και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Δένδιας, υποστήριξε ότι είναι δεδομένες οι πρόωρες εκλογές και εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα. «Έτσι όπως τα κατάφερε ο Πρωθυπουργός η χώρα οδηγείται σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε ένα επτάμηνο» σημείωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε ότι «η απόφαση είναι της ελληνικής κοινωνίας, αν κρίνει ότι με τα τόσα δισ. που της στοίχισε η κυβέρνηση πρέπει να την ξαναψηφίσει».

Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε ότι συνεργασία τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει με τη ΝΔ και συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με προγραμματική βάση αλλά δεν το βλέπω». Παράλληλα ανέφερε ότι “αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραφε ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, αυτός ο υποθετικός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργασθεί με τη ΝΔ. Αλλά δεν υπάρχει” ενώ ερωτηθείς για τα εσωκομματικά του κόμματός του είπε με νόημα ότι «στη Ν.Δ. παριστάναμε επί τέσσερις μήνες μετά την ήττα ότι δεν τρέχει τίποτα» και σημείωσε ότι «τον εαυτό μας βλάψαμε όχι την ελληνική κοινωνία».