Γνωρίστε τον ανώτερο εαυτό σας

H Ευγνωμοσύνη είναι ο ταχύτερος δρόμος για την Ευτυχία και την Αύξηση στα πάντα, υποστηρίζει η Θάλεια Αλεξίου. Στο νέο της σεμινάριο με τίτλο: “Επαναπρογραμματισμός των Δηλώσεων στο Υποσυνείδητό σας” h ελληνοαμερικανίδα Θάλεια Αλεξίου, ενεργειακή θεραπεύτρια, ολιστική ψυχολόγος, καθοδηγήτρια ευ ζην, θα μιλήσει για τον τρόπο που μπορεί να συνδεθεί κάποιος με τον ΑΝΩΤΕΡΟ Εαυτό του ώστε να έχει προστασία και ευτυχία. Όλοι γνωρίζουμε πόσο μας επιβαρύνει το στρες και η αρνητική αντιμετώπιση της πραγματικότητας που βιώνουμε.

Θα μιλήσει ακόμα για το κάρμα και τις παλιές εγγραφές  στο υποσυνείδητό που μπορούν να σβήσουν. Επιπλέον η Θάλεια Αλεξίου θα διδάξει την τεχνική Επαναπρογραμματισμού του Υποσυνειδήτου με τον καθρέφτη, μια πολύ ισχυρή θεραπευτική μέθοδο.

Η Θάλεια Αλεξίου έχει εμπνευστεί και χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνική, η οποία αφορά την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας έτσι όπως είστε, αξίζετε και μπορείτε να τα έχετε όλα, ανεξαρτήτως το φύλο ή ότι ιδιαιτερότητα έχετε, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Επίσης το κέντρο που διοργανώνει το σεμινάριο Το “ΘΠ – Life Transformation Center” που ιδρύθηκε το 2014 με την ψυχολόγο και την Πέτρα Τερζή, με τις δράσεις του ενισχύει την αγορά σκύλων-οδηγών για τυφλούς και κάνει και άλλες φιλανθρωπικές ενέργειες που μπορείτε να βρείτε site τους. έχει σκοπό να παρέχει σε ενήλικους προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία.

Η Θάλεια Αλεξίου είναι ελληνικής καταγωγής, ζει κι εργάζεται στην Αμερική. Ασκεί την ολιστική ιατρική για 28 χρόνια και διδάσκει υπερβατικό διαλογισμό για 38 χρόνια. Η σοφία και η γνώση της Θάλειας προέρχονται από τους αρχαίους πολιτισμούς μέχρι σήμερα. Η φιλοσοφία της Θάλειας έχει ρίζες στη σοφία του σύμπαντος την οποία διδάχθηκε από μεγάλους διδασκάλους. Οι τεχνικές της, περιλαμβάνουν Ρέικι, ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό, πνευματική και συμβουλευτική. Επίσης, είναι Ρέικι Teacher και Φενγκ Σούι Master, και οραματίστρια εκ γενετής.

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, 12:00μμ – 20:00μμ

Τόπος Διεξαγωγής: Aegean Omiros College (δίπλα στον Ελευθερουδάκη) Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα, Αθήνα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Email: thetapetra111@gmail.com

Μεταμορφώστε την ζωή σας! Ότι έχει γίνει στο Παρελθόν βοηθάει τον εαυτό μας να μάθει να χειρίζεται καλύτερα το Παρόν και να στοχεύει ένα πιο υγιές και χαρούμενο Μέλλον.

Θάλεια ΑλεξίουΘΠ - Life Transformation Center