H NASA κρύβει εξωγήινους; Το βίντεο που "έριξε" το Διαδίκτυο

Ένα νέο βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας το οποίο αναζωπυρώνει της θεωρίες συνωμοσίας για εξωγήινους και την συγκάλυψη τους από την NASA.

Το σενάριο αυτή την φορά έχει ως εξής: Ένας αστροναύτης που δείχνει την θέα από το διάστημα ξαφνικά κρύβει με το χέρι του ένα μυστηριώδες φως που αχνοφαίνεται στο βάθος. Αυτό το γεγονός ήταν αρκετό ώστε κάποιοι να εξετάσουν σε βάθος αυτή την κίνηση του αστροναύτη  – αυθόρμητη ή μη- και  να παρουσιάζουν τις δικές τους θεωρίες για το συμβάν.

Τι ήθελε να καλύψει ο αστροναύτης; Ήταν η κίνηση του αυτή αυθόρμητη ή σκόπιμη;

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Διαδίκτυο από την ερευνητική ομάδα Secure 10 η οποία υποστηρίζει ότι η NASA όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, αλλά και ότι κρύβει επιμελώς τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Είναι γεγονός πως οι διάφορες «λάμψεις» που παρουσιάζονται σε τέτοια βίντεο δεν είναι πάντα δυνατόν να «αναγνωρισθούν» ως προς την σύσταση ή την προέλευσή τους. Η NASA ωστόσο εξηγεί πως πιθανότατα πρόκειται για αντανακλάσεις από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το «αντικείμενο» υπό εξέταση φαίνεται μόλις για μια στιγμή και εξαφανίζεται στο μαύρο διάστημα αμέσως.

Το «αντικείμενο» όπως φαίνεται στην πραγματική εικόνα του βίντεο:

Το «αντικείμενο όπως φαίνεται στο βίντεο και επεξεργασμένο από την ομάδα:

Αμέσως το χέρι του αστροναύτη μπαίνει μπροστά στην κάμερα, σαν να προσπαθεί να το κρύψει:

Το βίντεο που έγινε viral:

NASAΕξωγήινοιθεωρεία συνωμοσίας