«Έχουμε βαρεθεί τόσο την πολιτική, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα κερδίσει»

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 50η τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA) με τους Γκαρθ Μπρουκς, Κάρι Άντεργουντ, Μάρεν Μορίς και οι Brothers Osborne να είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς.

Η βραδιά στην Bridgestone Arena στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ είχε τα πάντα, ερμηνείες από τα αστέρια της κάντρι μουσικής, εντυπωσιακή εμφάνιση έκπληξη της ντίβας της R&B Beyonce και το ντουέτο της με τις «Dixie Chicks» και τους παρουσιαστές, τραγουδιστές Μπραντ Πέσλεϊ και Κάρι Άντεργουντ να λένε αστεία για την πολιτική, τα Wikileaks και το χωρισμό των Μραντ Πιτ και Ατζελίνα Τζολί.

«Έχουμε βαρεθεί τόσο την πολιτική, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα κερδίσει» είπαν και οι δύο τραγουδιστές της κάντρι οι οποίοι ήταν για ένατη χρονιά παρουσιαστές στην τελετή απονομής των βραβείων της CMA. Σε κάποια στιγμή ο Πέσλεϊ αποκάλεσε την συμπαρουσιάστριά του «κακιά γυναίκα» σατιρίζοντας τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γκαρθ Μπρουκς, τραγουδιστής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός, ο οποίος επέστρεψε στην κάντρι μουσική σκηνή πέρσι μετά από 13χρονη απουσία, κέρδισε το βραβείο Entertainer of the Year 2016 με συνυποψήφιους τους Κάρι Άντεργουντ, Κρις Στάπλετον, Κιθ Ούρμπαν και τον περσινό νικητή Λουκ Μπράιαν.

βραβείακάντρι μουσική