Π. Μαρινάκης: «Κασσελάκης και Βελόπουλος έχουν κοινά χαρακτηριστικά»

Ευθεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, στον οποίο εντοπίζει κοινά χαρακτηριστικά με τον Κυριάκο Βελόπουλο, εξαπέλυσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, μιλώντας στο Mega ερωτηθείς για τα «θαύματα» Κασσελάκη κατά την βάπτισή του, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι δεν πειράζει καθόλου που είναι θρήσκος ούτε που εκμυστηρεύτηκε μια προσωπική του στιγμή αλλά σημείωσε:

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν τη θρησκεία και στην ίδια πρόταση να λέμε για διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους. Ή να κατηγορούμε αυτούς που μιλούν για πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια οι οποίες συμφωνώ, δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι ιερές έννοιες και πάντα το λέγαμε, αρκεί να τις υπερασπίζεται με την στάση ζωής του. Δεν είναι δική μας δουλειά, να μπούμε σε αυτό. Ο κ. Κασσελάκης ξεδιπλώνει τις δικές του απόψεις με ένα μέρος του ακροατηρίου του να συμφωνεί, άλλο να διαφωνεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή μας δουλειά».

Το δεύτερο, είπε ο κ. Μαρινάκης είναι ότι «ο κόσμος είδε ότι με τους θαυματοποιούς δεν βρήκε άκρη. Αυτοί οι οποίοι θα περπατούσαν στο νερό, θα έκαναν το ψάρι κρέας, θα διέγραφαν χρέη, τελείωσαν».

Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Κασσελάκης με αυτά που είπε προσομοιάζει με τις επιστολές του Ιησού που διατυμπάνιζε ο κ. Βελόπουλος, απάντησε: «Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά ως προς το πού καταλήγουν Στα λεφτόδεντρα».

Για να εξηγήσει: «Δηλαδή, οι συντάξεις των 3.000 ευρώ που έγιναν 4.000 την επόμενη ημέρα από τον κ. Βελόπουλο και ο μηδενισμός ΦΠΑ σε κάποια αγαθά που κοστίζουν 2,3 δις το χρόνο του κ. Κασσελάκη, έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Τα λεφτόδεντρα. Ευτυχώς για την αλήθεια, δυστυχώς για όσα περάσαμε, η λογική αυτή δοκιμάστηκε στην πράξη και είδαμε πού οδήγησε. Εμείς λοιπόν ούτε θαύματα υποσχόμαστε, ούτε τη ζωή των πολιτών μπορούμε να αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Υποσχόμαστε και εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα που με σκληρή δουλειά έχει αποτελέσματα μετρήσιμα, σε μια δύσκολη καθημερινότητα».

ΒελόπουλοςΕΛΛΑΔΑΚασσελάκηςΠαύλος Μαρινάκηςπολιτική