Άγρια κόντρα Άδωνι και Πολάκη στη Βουλή- "Εγώ θα σε κλείσω φυλακή"

Σε μια ακραία αντιπαράθεση με βαρύτατες κατηγορίες και ανταγωνισμό για το ποιος έχει μεγαλύτερα… πτυχία, επιδόθηκαν από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή αυτή τη φορά υπήρξε η απόπειρα του υπουργού να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τροπολογία επί του νομοσχεδίου.

«Η ενημέρωση του κ. Μητσοτάκη για τα θέματα αυτά είναι από τα LIDL», είπε αρχικά ο υπουργός και πρόσθεσε: «Σε ζητήματα διαφθοράς δεν σηκώνουμε ούτε σκνίπα στο σπαθί μας». «Μας έχετε πρήξει με τα θέματα της Αριστείας. Τελείωσα το Λύκειο με 20. Πόσο έβγαλε ο κ. Μητσοτάκης; Την Ιατρική την τελείωσα σε 6,5 χρόνια. Ο Τζήμερος έχει πάρει πτυχίο; Όλος αυτός ο συρφετός έχει πάρει πτυχίο;»

«Εγώ μπήκα στο πανεπιστήμιο με 19,2», αντίτεινε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε: «Το πτυχίο το πήρα σε 10 χρόνια γιατί έπρεπε να βοηθήσω τους γονείς μου. Εσείς κ. Πολάκη μπορείτε να μου καταθέσετε το πτυχίο εντατικολόγου που έχετε; Κάνατε τον διευθυντή εντατικής χωρίς να έχετε πτυχίο. Γιατί εγώ σε ξέρω. Κι εγώ θα σε κλείσω φυλακή. Από μένα δεν ξεμπλέκεις. Νομίζεις ότι είσαι καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος».

ΆδωνιςΒουλήκόντραΠολάκης