«Παραμορφώθηκα μετά από θεραπεία κρυολιπόλυσης» - Η αποκάλυψη της Linda Evangelista

H Λίντα Εβανγκελίστα, ένα από τα κορυφαία τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’90, δεν συνεχίζει την καριέρα της, όπως πολλά μοντέλα της χρυσής αυτής εποχής για το μόντελινγκ, αλλά αντιθέτως τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τους  κύκλους της μόδας, γεγονός που έχει δημιουργήσει απορίες.

Η ίδια προέβη, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο έχει εξαφανιστεί. Ειδικότερα, η Λίντα Εβανγκελίστα έγραψε συγκεκριμένα  ότι έμεινε μόνιμα παραμορφωμένη εξαιτίας μιας αντίδρασης σε θεραπεία κρυολιπόλυσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έπαθε μια σπάνια παρενέργεια από θεραπεία που έκανε πριν από 5 χρόνια, με συνέπεια στην πραγματικότητα να αυξηθούν τα λιποκύτταρά της.

«Έχω γίνει αγνώριστη, όπως λένε και τα ΜΜΕ», έγραψε στο Instagram, εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχω υποβληθεί σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις» συμπλήρωσε.

«Για τους followers μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν δούλευα ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ακμάζει, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από… μια διαδικασία που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε», εξήγησε η Λίντα Εβανγκελίστα, προσθέτοντας:

«Οι παρενέργειες που είχα όχι μόνο κατέστρεψαν το μέσο διαβίωσής μου, αλλά με έριξαν σε βαθιά κατάθλιψη, βαθιά θλίψη και έριξαν την αυτοπεποίθησή μου στα τάρταρα. Στην πορεία απομονώθηκα».

Ανέφερε ακόμη ότι ήθελε να πει δημόσια την ιστορία της, για να συνεχίσει τη ζωή της, και προανήγγειλε μήνυση κατά των υπευθύνων για την κατάστασή της.

«Βαρέθηκα να ζω έτσι», συνέχισε. «Θα ήθελα να βγω από το σπίτι μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου».

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη αισθητική παρέμβαση, η οποία δεν περιλαμβάνει χειρουργείο και η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες για να μειώσει το λίπος σε ορισμένες περιοχές του σώματος.

Linda Evangelistaθεραπεία κρυολιπόλυσηςπαραμόρφωση