Επιβεβαιώθηκε: Η Αμάλ είναι έγκυος - Το "κάρφωσε" ο Ματ Ντέιμον!

Κι όμως επιβεβαιώθηκε ότι η Αμάλ είναι έγκυος και μάλιστα 12 εβδομάδων, παρ’ όλο που η ίδια και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχουν βγάλει λέξη από το στόμα τους!

Για όλα “φταίει” ο καλός φίλος του ζευγαριού, Ματ Ντέιμον, ο οποίος αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τα νέα μέλη της οικογένειας μια και η Αμάλ κυοφορεί δίδυμα.

«Εργαζόμουν μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος για αυτόν!», είπε ο διάσημος ηθοποιός στο Entertainment Tonight του Καναδά. «Τον ρωτούσα…”Πόσο μηνών είναι;” και μου λέει “8 εβδομάδων!».

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Ντέιμον συμβούλεψε τον φίλο του να μην πει απολύτως τίποτα σε κανέναν για το χαρμόσυνο γεγονός:
«”Είσαι τρελός; Μην το πεις σε κανέναν άλλο! Μην το πεις πουθενά. Δεν ξέρεις τον κανόνα της 12ης εβδομάδας;”, είπε στον Τζορτζ  και όπως ήταν φυσικό δεν τον γνώριζε. Τέσσερις εβδομάδες μετά τον ρώτησε, “Όλα πάνε καλά σωστά;” και ο Clooney απάντησε, “Ναι, όλα καλά!».

Συνεχίζοντας ο Ματ Ντέιμον, είπε ότι ο ίδιος είναι πανευτυχής που ο φίλος του θα γίνει πατέρας: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για εκείνον. Η Αμάλ είναι υπέροχη. Χτύπησε το jackpot σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά!».

Αμάλ ΑλαμουντίνΈγκυοςΤζορτζ Κλούνεϊ