Ο Μπραντ Πιτ είδε για πρώτη φορά τα παιδιά του μετά το διαζύγιο-βόμβα

Περίπου είκοσι ημέρες μετά από το διαζύγιο-βόμβα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ο διάσημος ηθοποιός είδε για πρώτη φορά τα παιδιά του.

Δεν πρόκειται για “μεγαλοψυχία” εκ μέρους της Τζολί, αλλά για την εφαρμογή της προσωρινής συμφωνίας που έχει συνάψει το πρώην ζευγάρι του Χόλυγουντ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Αυτή ορίζει ότι η Τζολί κρατά την επιμέλεια των 6 παιδιών και ο Πιτ θα μπορεί να τα βλέπει υπό το βλέμμα ψυχολόγου, ενώ παράλληλα θα συνεχίζει τις εθελοντικές εξετάσεις για ναρκωτικά και αλκοόλ.

«Ο Πιτ αγαπά τα παιδιά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο για εκείνον. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι κοντά τους, τώρα και πάντα», ανέφερε, στο περιοδικό «People», άνθρωπος από το περιβάλλον του 52χρονου αστέρα.

Πληροφορίες του star.gr, αναφέρουν πως, τόσο η ηθοποιός, όσο και τα παιδιά, ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το διαζύγιο. Η προσωρινή συμφωνία των δύο πλευρών λήγει στις 20 του μήνα και θα πρέπει να γίνει νέα διαπραγμάτευση, τη στιγμή που η Αντζελίνα διεκδικεί πλήρη επιμέλεια των παιδιών και ο Μπραντ ζητά να την έχουν από κοινού.

 

Αντζελίνα Τζολίδιαζύγιομπραντ πιτ