Χολυγουντιανή σταρ μας αποκαλύπτει τα μυστικά της....

Η Cate Blanchett θεωρείται πρότυπο ομορφιάς για τις γυναίκες.

Η ίδια αποκαλύπτει:

«Γενικά, μισώ την αίσθηση που δίνει το βαρύ μακιγιάζ, προτιμώ να επενδύω το χρόνο μου στην περιποίηση της επιδερμίδας. Καθώς μεγάλωνα έβλεπα την μητέρα μου να χρησιμοποιεί το Oil of Ulay και να δίνει έμφαση στην ενυδάτωση και προσοχή στον ήλιο.  Λατρεύω τη μόδα αλλά όσον αφορά στην φροντίδα της επιδερμίδας μου δεν ακολουθώ τη μόδα, αλλά μόνο ό,τι ξέρω πως μου κάνει καλό».

Το μυστικό της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού κρύβεται μέσα σε ένα μπουκαλάκι.

Για να καταπολεμήσει την επιδερμίδα που ξεραίνεται στη διάρκεια πολύωρων event, βάζει σε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα την αγαπημένη της ενυδατική λοσιόν.

«Ξεγλιστράω στις τουαλέτες και ψεκάζω το πρόσωπο μου πάνω από το μέικ-απ». Η πατέντα της έγινε και επίσημα καλλυντικό από την αμερικάνικη εταιρεία SK-II (δεν εισάγεται στην Ελλάδα) με το πολύ σαφές όνομα Mid-Day Essence (Ορός για το μεσημέρι) και σε ειδική συσκευασία σπρέι για την τσάντα.

Η Cate Blanchett τον δοκίμασε πέρυσι στην τελετή απονομής των Όσκαρ και παρατήρησε ότι «το δέρμα ανανεώνεται και η ενυδάτωση διαρκεί. Δεν έχεις αυτή την ξηρή αίσθηση του μέικ-απ, ότι το δέρμα σου είναι παστωμένο με πούδρα».

Cate Blanchettμυστικό