Lady Gaga: Αυτός είναι ο βιαστής της;

Η Lady Gaga, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης με τον Howard Stern, αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της χρόνια από έναν μουσικό παραγωγό, 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

«Πέρασα κάποια φρικιαστικά πράγματα, με τα οποία τώρα μπορώ να γελάω», δήλωσε η ίδια και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μουσική μου έχει σταθεί υπέροχη για μένα. Αλλά, σε κάποιο σημείο της ζωής μου ήμουν απλά το κέλυφος του παλιού μου εαυτού. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Για να είμαστε δίκαιοι, ήμουν περίπου 19», τόνισε, προσθέτοντας ότι «πήγα σε καθολικό σχολείο και μετά συνέβησαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα και σκεφτόμουν “έτσι είναι οι ενήλικες;”».

Η αποκάλυψή της αυτή, όπως ήταν λογικό και επόμενο, έγινε το Νο1 θέμα στον πλανήτη. Και αμέσως άρχισε μια online συζήτηση για το ποιος θα μπορούσε να ήταν αυτός ο μουσικός παραγωγός, μια και η star δεν είπε το όνομά του. Λίγες ώρες μετά, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας KeshaMark Geragos, αποκάλυψε μέσω twitter πως βιαστής της είναι ο Dr. Luke. Όλα έγιναν όταν ο ίδιος έκανε την ερώτηση: Μαντέψτε ποιος είναι ο βιαστής της Lady Gaga. Και όταν ένας follower του απάντησε: ο Dr. Luke, ο δικηγόρος του έγραψε: Bingo.

Πηγή: http://www.peoplegreece.com/article/lady-gaga-aftos-ine-o-viastis-tis/

Lady Gagaβιασμόςδιασημότητα