Η νέα συλλογή H&M Άνοιξη/Καλοκαίρι '15

Τι και αν έξω έχουμε Χειμώνα, τι και αν περιμένουμε με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα, η νέα συλλογή των H&M για Άνοιξη/Καλοκαίρι ’15  είναι έτοιμη και φρόντισε ώστε να ταξιδέψουμε έστω και για λίγο στην χαλαρή ζωή του Καλοκαιριού.

Η νέα συλλογή μας θυμίζει κάτι από Μαϊάμι. Διακοπές,  ήλιος, θάλασσα και η ανεμελιά της αγαπημένη μας εποχής. Αέρινα υφάσματα, ντραπέ μπλούζες, αθλητικά στοιχεία καθώς επίσης και τα σετ σε στυλ πυτζάμας είναι κάποια από τα κομμάτια του αγαπημένου μας brand. Με λίγα λόγια, ευκολοφόρετα ρούχα για όλες τις ώρες.

Άλλο ένα στοιχείο που μας έκανε εντύπωση στην νέα collection S/S 2015 είναι οι στάμπες σε μπλούζες, φούστες και παντελόνια. Με πρωταγωνιστές τα φλαμίνγκο ακόμα και στα μαγιό. Ενώ, τα βασικά κομμάτια θα λέγαμε ότι είναι εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’70, παντελόνια καμπάνες, μανίκια ως τον αγκώνα και μονοκόμματες φόρμες.

Απαραίτητα αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι είναι φυσικά το καπέλο του ψαρά, τα σανδάλια με μοτίβα μπατίκ, σουέτ ή φιδίσια, ‘’cateye’’ γυαλιά ηλίου και τέλος, τα χρυσά σκουλαρίκια και τα κολιέ με δαχτυλίδια.

Η συλλογή θα πωλείται σε πάνω από 200 καταστήματα σε όλα τον κόσμο και στο διαδίκτυο από τις 12 Μαρτίου.

Άνοιξη/Καλοκαίρι '15Η&ΜμόδαστυλΣυλλογή