Χάσε κιλά βγάζοντας selfie φωτογραφίες

Μια selfie φωτογραφία βοήθησε την 35χρονη Εύα Γκουνλαουγκσντίρ, μητέρα δύο παιδιών από την Ισλανδία η οποία ζύγιζε 122 κιλά, να χάσει 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

Βγάζοντας η εύσωμη γυναίκα την φωτογραφία παρατήρησε πόσο πολύ είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της από τα περιττά κιλά και αισθάνθηκε πολύ άσχημα με τον εαυτό της «Ήμουν εθισμένη στο φαγητό και δεν έκανα τίποτα χωρίς να τρώω παράλληλα. Όταν είδα την φωτογραφία μου ένοιωσα άσχημα. Αποφάσισα στην στιγμή να αρχίσω σκληρή δίαιτα και είχα την ιδέα να χρησιμοποιήσω την φωτογραφία σαν κίνητρο». Η 35χρονη μητέρα σταμάτησε τα  έτοιμα φαγητά και ανανέωσε την διατροφή της τρώγοντας  υγιεινά σπιτικά γεύματα, όπως σούπες,  φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και σαλάτες, με αποτέλεσμα να χάσει 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.


Σίγουρα το ήθελε πολύ γι’ αυτό και τα κατάφερε, ωστόσο  αυτό που την βοήθησε ήταν η ιδέα να απεικονίσει την προσπάθεια της σε μια σειρά από selfies.  Όπως λέει και η ίδια :« Μου είναι ακόμα δύσκολο να κοιτάω τις φωτογραφίες μου με τα περιττά κιλά αλλά μου έδιναν το κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια μου και να γίνομαι όλο και πιο αδύνατη. Όταν είχα όρεξη για γλυκό, μου έφτανε να κοιτάξω μια από τις παλιές φωτογραφίες και να σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό να σταματήσω την προσπάθεια».  Η Εύα παραδέχεται ότι τώρα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της  και σχεδιάζει να κάνει τα ταξίδια που φοβόταν να κάνει στο παρελθόν, λόγω του βάρους της.

 

 

 

selfieδίαιτακιλά