Άγνωστος αγόρασε το πατρικό του Ντοναλντ Τραμπ και τώρα ψάχνει ενοικιαστή (βίντεο)

Έτοιμο για να ενοικιαστεί θα είναι τις επόμενες ημέρες το σπίτι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ.

Ένας “μυστήριώδης” επενδυτής αγόρασε το σπίτι σε πλειστηριασμό, πριν ακόμα ορκιστεί ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, έναντι του ποσού των 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έκτοτε το σπίτι παραμένει κλειστό και απεριποίητο, με τους γείτονες να παραπονιούνται για την βλάστηση στον κήπο που έχει μεγαλώσει αρκετά.

Ο ιδιοκτήτης τώρα, πήρε την απόφαση να το ενοικιάσει και σύμφωνα με πληροφορίες από τον μεσίτη που έχει αναλάβει τη διαδικασία θα ζητήσει περίπου 3.500-4.000 δολάρια.

Η ταυτότητα του ιδιοκτήτη παραμένει άγνωστη, ενώ ο μεσίτη με τον οποίο συνεργάζεται να αρνείται να δώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το ακίνητο έχει αγοραστεί από εταιρεία με την επωνυμία Trump Birth House και ότι η αγορά έγινε ως επένδυση.

Το σπίτι με τις πέντε κρεβατοκάμαρες έχει χτιστεί από τον πατέρα του προέδρου των ΗΠΑ, Φρεντ Τραμπ το 1940. Η διεύθυνση του σπιτιού υπάρχει και στο πιστοποιητικό γέννησης του Ντόναλντ Τραμπ. Η οικογένεια του έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε χρόνων.

Η κατοικία βρίσκεται στην περιοχή Jamaica Estates.

Δείτε το βίντεο:

Ντόναλντ Τραμππαιδικά χρόνιαπλειστηριασμόςσπίτι