Μας "έστειλε" η Τερεζα Μέι με τα εκκεντρικά παπούτσια της

Η Τερέζα Μέι η δεύτερη γυναίκα Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, διαδεχόμενη τον Ντέιβιντ Κάμερον, έχει τρελάνει τους Βρετανούς για έναν και μοναδικό λόγο: την εμμονή της με τα υπερβολικά τρελά παπούτσια.

Δεν φοβάται να πειραματιστεί και τολμά στα πιο περίεργα και εκκεντρικά σχέδια.

Την έχουμε δει κατά καιρούς με λεοπάρντ, έντονα κόκκινα, φλάτ ή ψηλοτάκουνα πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, πάντα κομψά και πάντα εντυπωσιακά!

Για ακόμη μια φορά μας “τρέλανε”  η στιλιστική της επιλογή κατά την διάρκεια της “παρθενικής” της εμφάνισης στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος.

Η “σιδηρά κυρία” της Βρετανίας επέλεξε παπούτσια της σειράς Russel & Bromley αξίας  215 λιρών.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέι εμφανίστηκε με μαύρο σύνολο, παντελόνι και σακάκι, με κίτρινη ζώνη, πέρλα στο λαιμό και παπούτσια με μεταλλική μύτη και τακούνι.

Η Μέι προσήλθε χαμογελαστή στο συνέδριο του κόμματος των Συντηρητικών με το φωτογραφικό φακό να εστιάζει… στα παπούτσια της!


Να σημειώσουμε ότι κατά την πρώτη της εμφάνιση στο συνέδριο των Συντηρητικών ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, πως Brexit σημαίνει Brexit ενώ δήλωσε ότι η Βρετανία θα ενεργοποιήσει μία διετή διαδικασία αποχώρησης από την ΕΕ στα τέλη Μαρτίου του 2017.

Russel & BromleyεκκεντρικάπαπούτσιαΤερέζα Μέι