Οι πιο ισχυρές διάσημες γυναίκες

Με βάση επίσημες λίστες του Forbes και του The Hollywood Reporter, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ισχυρές διάσημες γυναίκες του πλανήτη, από τις αδερφές Kardashian και Jenner, μέχρι τη Michelle Obama και από την Beyonce στην Jennifer Lawrence.

Meryl Streep

Ηθοποιός: Έχει βραβευτεί με 3 όσκαρ, ενώ κατά κοινή ομολογία, είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς όλων των εποχών.

Oprah Winfrey

Mεγιστάνας των media: Εδώ και χρόνια, η Oprah βρίσκεται σε κάθε λίστα με τις πιο ισχυρές γυναίκες ή και γενικότερα τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου. Η περιουσία της ξεπερνά τα 3 δις δολάρια, ενώ ασχολείται έντονα και με τη φιλανθρωπία. 

Ellen De Generes

Παρουσιάστρια-ηθοποιός: Έχει κερδίσει 13 Emmy Awards, 14 People’s Choice Awards, και έχει παρουσιάσει μεταξύ άλλων τις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ. Η εκπομπή  με το όνομά της είναι στον αέρα περισσότερο από 20 χρόνια.

Angelina Jolie

Ηθοποιός-σκηνοθέτιδα-Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ: η 40χρονη Angelina Jolie είναι πρότυπο για τις γυναίκες, όχι μόνο για την επαγγελματική της επιτυχία, αλλά κυρίως για τις προσωπικές επιλογές της -έχει υιοθετήσει τρία παιδιά, και έχει αποκτήσει τρία βιολογικά, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ενώ τα τελευταία χρόνια πήρε θαρραλέες αποφάσεις για να προστατεύσει την υγεία της, που αποτέλεσαν παράδειγμα για πολλές.

Michelle Obama

Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Queen Elizabeth II

Βασίλισσα της Αγγλίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. 

Beyonce

Καλλιτέχνιδα και Επιχειρηματίας: Το Forbes την κατέταξε στην πρώτη θέση με τους πιο ισχυρούς μουσικούς  του 2015. Η 33χρονη Beyonce είναι κάθε χρόνο στις λίστες με τους ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή, ενώ η περιουσία της υπολογίζεται στο μισό δις δολάρια.

Taylor Swift

Μουσικός-Τραγουδίστρια: Η 26χρονη  τραγουδίστρια έχει κερδίσει 10 Grammy, ενώ είναι από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, με πωλήσεις άλμπουμ που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Anna Wintour

Διευθύντρια της αμερικανικής Vogue: Το όνομά της είναι συνώνυμο της μόδας και τίποτα δεν «εξελίσσεται» στον χώρο χωρίς την έγκρισή της.

Sofia Vergara

Ηθοποιός: Η πιο ισχυρή και καλοπληρωμένη εκπρόσωπος της Λατινικής Αμερικής στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου είναι η Sofia Vergara.

Cate Blanchett

Ηθοποιός: Η  βραβευμένη με δύο Όσκαρ Cate Blanchett ζει μόνιμα στην Αυστραλία, όπου μαζί με τον σύζυγό της δραστηριοποιούνται στον χώρο του θεάτρου. Επίσης, είναι μαμά 4 παιδιών.

Jennifer Lawrence

Ηθοποιός: Στα 26 της η Jennifer Lawrence έχει ήδη ένα Όσκαρ στην κατοχή της, ταινίες που σπάνε τα ταμία, και συνεργασίες με brands όπως ο οίκος Dior.

Αδερφές Kardashian και Jenner

Reality TV stars: H Κim, η Kourtney και η Khloe Kardashian και οι ετεροθαλής αδερφές τους Kendall και Kylie Jenner είναι από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, ενώ συνολικά μετρούν πάνω από 250 εκατ. followers στο Instagram.

ισχυρές γυναίκες