Εξιχνίαση απαγωγής στη Κω

Ένας εφιάλτης ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (16/04/2015) για έναν 22χρονο και την οικογένεια του στη Κω, που ευτυχως όμως είχε αίσιο τέλος.

Ένας 41χρονος και ένας 31χρονος επιτέθηκαν στον 22χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια τους με αφορμή οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Αν και ο νεαρός κατάφερε αρχικά να ξεφύγει, οι δράστες τον κυνήγησαν, τον εντόπισαν και τον έβαλαν δια της βίας στο αυτοκίνητο με το οποίο τον μετέφεραν σε διάφορα μέρη του νησιού και παράλληλα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και το σώμα.

Το ίδιο βράδυ, ο 41χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα του νεαρού και του ζήτησε χρήματα προκειμένου να ελευθερώσει το γιο του.

Τότε ο άτυχος πατέρας κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια του νησιού, η οποία οργάνωσε επιχείρηση απελευθέρωσης του 22χρονου.

Ακολουθώντας το σχέδιο της αστυνομίας, ο πατέρας του θύματος έκλεισε ραντεβού με τους δράστες προκειμένου να τους δώσει το χρηματικό ποσό που ζήτησαν. Όταν έφτασαν στο σημείο συνάντηση μαζί με το νεαρό, οι αστυνομικοί που τους παρακολουθούσαν κρυμμένοι τους συνέλαβαν.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

απαγωγήεκβιασμόςΚως