Πώς μετά από έξι μήνες βρέθηκε νεκρός στα Μέγαρα 49χρονος που εξαφανίστηκε στην Καλλιθέα

Προσωπικά αντικείμενα που βρήκε από ένας 46χρονος Αλβανός στα Μέγαρα οδήγησαν στην εξιχνίαση της εξαφάνισης ενός 49χρονου από την Καλλιθέα.

Ο 46χρονος από την Αλβανία εντόπισε το Σάββατο 21/10 στο δάσος Παπαλιά στα Μέγαρα μια αστυνομική ταυτότητα, μια άδεια οδήγησης υπό στοιχεία Β.Γ., μια τραπεζική κάρτα, δύο κλειδιά και 4,60 ευρώ και ενημέρωσε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί, έχοντας στα χέρια τους την ταυτότητα, προχώρησαν σε αναζήτηση στο ηλεκτρονικό αρχείο, απ’ όπου προέκυψε πως η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 5/4/2023 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Το απόγευμα του Σαββάτου το Τ.Α. Καλλιθέας ενημερώθηκε για τον εντοπισμό του κρανίου και των οστών στο σημείο και έτσι κλιμάκιο αξιωματικών με επικεφαλής τον διοικητή του Τμήματος μετέβη επί τόπου για αυτοψία.

Αφού ενημέρωσε τις αρχές, οι αστυνομικοί οδήγησαν στο συμπέρασμα πως το μακάβριο εύρημα με το κρανίο και τα οστά που ήταν στο σημείο ανήκαν σε 49χρονο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 5/4/2023 εμφανίστηκε στο Τ.Α. Καλλιθέας η 36χρονη σύντροφος του 49χρονου, με καταγωγή τη Ρωσία, και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Παράλληλα, προχώρησαν και σε εκτενή έρευνα των χώρων όπου εθεάθη, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, ο εξαφανισθείς για τελευταία φορά, χωρίς όμως μέχρι τη δεδομένη στιγμή να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

εξαφάνισηΚαλλιθέαΜέγαρα