Βόλος: Απήγαγε 15χρονη γιατί χάλασε το προξενιό και ζητά αναβολή της δίκης για να κανονίσει τη προίκα!

Ένας 19χρονος Ρομά από το Βόλο θέλει να παντρευτεί την -ανήλικη- εκλεκτή της καρδιάς του, όμως το επιχείρησε με… λάθος τρόπο και κινδυνεύει με φυλάκιση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, αφού «χάλασε» το προξενιό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ο νεαρός από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, μετέβη στο Άργος κι «έκλεψε» την 15χρονη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή κι ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου.

Ο Ρομά στο Βόλο ζήτησε αναβολή για να διαπραγματευτεί την προίκα!

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε… διαπραγματεύσεις για το γάμο. Όπως αναφέρει το gegonota.news, η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, αλλά είναι αμφίβολο εάν μέχρι τότε προλαβαίνουν να κλείσουν τα προικιά και να γίνει ο γάμος, με την συγκατάθεση των γονιών της 15χρονης.

Εναντίον του 19χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και χθες ζητώντας αναβολή επανέλαβε πως για όλα «φταίει ο έρωτας», ενώ ανυπομονεί να την παντρευτεί, ενώ το ίδιο φέρεται να δηλώνει και η κοπέλα.

Η αρπαγή της ανήλικης έγινε την περασμένη Τετάρτη και ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, μετά από μήνυση που υπέβαλλαν οι γονείς της ανήλικης. Μήνυση κατατέθηκε και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή. Οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Άργος.