Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας -Τι μηνύματα έστελνε η Πισπιρίγκου σε γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, η μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2022, μια μέρα μετά τον θάνατο της μικρής, μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Mega, σε αυτά φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και απάθεια για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην κόρη της και τι μπορούν αυτές να αναδείξουν.

«Θυμίζει μια συζήτηση για μια δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος και όχι μιας μάνας, η οποία έχασε το παιδί της λίγες ώρες νωρίτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Είχε χορηγηθεί κεταμίνη κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας»

Στο μεταξύ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, προσπαθεί να καταρρίψει την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της, προτάσσοντας πως η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο.

Όπως σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News» «η κεταμίνη χορηγήθηκε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας», γεγονός που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν είναι υπεύθυνες για τον θάνατο της 9χρονης οι δύο παλαιότερες δόσεις» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης. «Ωστόσο στις 29 Ιανουαρίου έχουμε διασωλήνωση, στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, όμως δεν έχουμε χορήγηση κεταμίνης» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε για την κεταμίνη, καθώς δεν ήταν μεταξύ αυτών που είχαν συνταγογραφήσει οι γιατροί για τη χορήγηση στο σπίτι.

γιατροίθάνατοςμηνύματαπαιδιάΠΑΤΡΑΡούλα Πισπιρίγκου